Information om kirke og virus

Myndighederne i vores land har taget omfattende greb i brug for at hindre en hastig spredning af smitte af Covid19 i Danmark. Foreninger og trossamfund opfordres kraftigt til at lukke deres aktiviteter ned. Denne anvisning ønsker vi at følge, ikke primært af frygt for at blive smittet, men for at tage vare på de udsatte borgere og vise opmærksom omsorg for vort samfund. Det betyder, at de fleste arrangementer og møder udsættes eller aflyses.

Deltag i Silkeborg Oasekirkes online gudstjeneste
Vi ønsker at være menighed sammen selv om vi ikke fysisk kan mødes, derfor sender vores planterkirke i Silkeborg en gudstjeneste fra kirkesalen, som du kan deltage i hjemmefra. I gudstjenesten vil der være lovsang, bøn, tros-bekendelse og prædiken. Der vil også være mulighed for forbøn – hvordan det kommer til at foregå, kan du finde ud af ved at se med kl. 10.30 søndag formiddag. Link til live stream.

Hjemmegudstjeneste

Hvis I er en børnefamilie, så er det en god mulighed for, at I kan holde en gudstjeneste derhjemme. Vores præst har udarbejdet en gudstjenesteplan i fem trin, som du og din familie kan tage udgangpunkt i. Download gudstjenesteplan.

Kontakt præsten

Det er som altid muligt at kontakte vores præst, hvis der opstår behov. Gå til kontakt.

VIBORG Oasekirke
 Et levende kirkefællesskab
Kontakt os